SENESTE NYT

Jeg har ikke nogle udstillinger i øjeblikket. Til gengæld går jeg på workshop for at udvikle mit maleri og finde nye veje og inspirationer.

Jeg har 4 små tegninger med på den censurerede udstilling CMA2023 i Galleri Nybro. De kan ses sammen med en masse andre små og meget forskellige værker fra mange spændende kunstnere indtil d.27.jan.

Jeg har fået 2 malerier med på den censurerede udstilling “Bugten 22” som holdes af Køge Bugts kunstforening. Det foregår i Portalen i Greve fra d.17/9 – 15/10. 

Der er fernisering lørdag d.17/9 kl. 14 – 17 og alle er meget velkomne.

KUNST I PINSEN

Jeg er igen med til Kunst i Pinsen, hvor jeg holder åbent hus  d. 4. – 6. juni, alle dage fra kl. 11-17. Der vil være nye og gamle værker, oliemalerier og tegninger og så vil det forhåbentlig være godt vejr til at nyde en kop kaffe/kage i have. Alle er meget velkomne.

Tegneundervisning

Jeg er begyndt at tilbyde tegnekurser i klassisk tegning, især i portrætter.

Jeg tilbyder at komme ud til f.eks. kunstforeninger eller andre grupper, som ønsker at lære mere om tegning. Det kan være over få gange eller i et længere forløb.

Skriv gerne en mail, hvis det kunne have interesse.

Udsnit Tegneundervisning

“Kunst & Kirker” – udstilling i Tårnborg Kirke.

Efter en meget vellykket udstilling i Tårnborg Kirke i forbindelse med “Kunst & Kirker” i november vil jeg nu i en periode koncentrere mig om at skabe nye værker. Jeg har ikke nogle udstillinger de næste måneder, men det er  muligt at aftale et besøg i mit atelier.

 

Selvportræt solgt til Det Nationalhistoriske Museum

Mit selvportræt fra udstillingen “Portræt Nu!” 2021 på Frederiksborg slot er blevet købt af Det Nationalhistoriske Museum og indgår nu i deres samling.