SENESTE NYT

Jeg plejer at være med til “Kunst i Pinsen” men i år har jeg valgt at ikke deltage. Jeg har ikke haft tiden til at skabe nye værker til at udstille, men der er stadig ældre værker man kan se efter aftale.

Jeg har ikke nogle udstillinger i øjeblikket. Til gengæld går jeg på workshop for at udvikle mit maleri og finde nye veje og inspirationer.

Jeg har 4 små tegninger med på den censurerede udstilling CMA2023 i Galleri Nybro. De kan ses sammen med en masse andre små og meget forskellige værker fra mange spændende kunstnere indtil d.27.jan.

Jeg har fået 2 malerier med på den censurerede udstilling “Bugten 22” som holdes af Køge Bugts kunstforening. Det foregår i Portalen i Greve fra d.17/9 – 15/10. 

Der er fernisering lørdag d.17/9 kl. 14 – 17 og alle er meget velkomne.

KUNST I PINSEN

Jeg er igen med til Kunst i Pinsen, hvor jeg holder åbent hus  d. 4. – 6. juni, alle dage fra kl. 11-17. Der vil være nye og gamle værker, oliemalerier og tegninger og så vil det forhåbentlig være godt vejr til at nyde en kop kaffe/kage i have. Alle er meget velkomne.

Tegneundervisning

Jeg er begyndt at tilbyde tegnekurser i klassisk tegning, især i portrætter.

Jeg tilbyder at komme ud til f.eks. kunstforeninger eller andre grupper, som ønsker at lære mere om tegning. Det kan være over få gange eller i et længere forløb.

Skriv gerne en mail, hvis det kunne have interesse.

Udsnit Tegneundervisning

“Kunst & Kirker” – udstilling i Tårnborg Kirke.

Efter en meget vellykket udstilling i Tårnborg Kirke i forbindelse med “Kunst & Kirker” i november vil jeg nu i en periode koncentrere mig om at skabe nye værker. Jeg har ikke nogle udstillinger de næste måneder, men det er  muligt at aftale et besøg i mit atelier.

 

Selvportræt solgt til Det Nationalhistoriske Museum

Mit selvportræt fra udstillingen “Portræt Nu!” 2021 på Frederiksborg slot er blevet købt af Det Nationalhistoriske Museum og indgår nu i deres samling.