OM MIG

Jeg er klassisk tegner. I perioder har jeg arbejdet som illustrator for forskellige magasiner som f.eks. Familiejournalen og Idé Nyt, samt illustreret bogen “Jagtkonger” af Bent Christensen. Sideløbende har jeg udført en del portrætbestillinger.

Jeg er samtidig figurativ maler siden 2012 og var elev på Hans Christian Rylanders malerskole fra 2012 – 18. Jeg arbejdede i akryl nogle år, men gik over til olie i 2020 og maler kun i olie nu.

Jeg er bachelor i kunsthistorie og spansk fra Kbh. Universitet og voksenunderviser fra Danmarks Lærerhøjskole. Det har ført til en del undervisning i tegning og billedkunst på f.eks. Fredensborg daghøjskole, AOF aftenskole og på egne tegnekurser.

UDSTILLINGER

Siden 1995 har jeg deltaget i diverse udstillinger deriblandt:

 • CMA 2023, miniatureudstilling i Galleri Nybro
 • BUGTEN 22 2022 censureret udstilling i Kunstforeningen Køge Bugt, Portalen i Greve.
 • KUNST & KIRKER 2021 i Tårnborg Kirke, Slagelse Provsti.
 • PORTRÆT NU! 2021  Nordisk censureret  udstilling på Frederiksborg slot, Hillerød. Mit selvportræt til udstillingen blev senere købt af Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg slot og indgår nu i deres samling.
 • VK21, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling
 • VK20, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling – vundet 1.pris
 • VK19, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling
 •  Roskilde Åben 2018, censureret udstilling
 • Roskilde Åben 2017, censureret udstilling – vundet 1.pris
 • Portalen i Greve, gæsteudstiller, 2016
 • Roskilde Åben 2015, censureret udstilling – vundet 1.pris
 • Kulturarkaden i Vordingborg 2013 – 2017, sammen med Hans Christian Rylanders maleskole
 • Fra 2018 – 2022 var jeg med til “Kunst i Pinsen”, hvor jeg holdt åbent hus med udstilling hjemme hos mig selv.