header_phelleskovp

Jeg er klassisk tegner. I perioder har jeg arbejdet som illustrator for forskellige magasiner som f.eks. Familiejournalen og Idé Nyt, samt illustreret bogen “Jagtkonger” af Bent Christensen. Sideløbende har jeg udført en del portrætbestillinger.

Jeg er samtidig figurativ maler siden 2012 og har en årrække været elev på Hans Christian Rylanders malerskole. Som noget nyt er jeg i 2020 også begyndt at male i olie.

Jeg er bachelor i kunsthistorie fra Kbh. Universitet og voksenunderviser fra Danmarks Lærerhøjskole. Det har ført til en del undervisning i tegning og billedkunst på f.eks. Fredensborg daghøjskole, AOF aftenskole og på egne tegnekurser.

UDSTILLINGER

Siden 1995 har jeg deltaget i diverse udstillinger deriblandt:

  • VK20, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling – vundet 1.pris
  • VK19, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling
  •  Roskilde Åben 2018, censureret udstilling
  • Roskilde Åben 2017, censureret udstilling – vundet 1.pris
  • Portalen i Greve, gæsteudstiller, 2016
  • Roskilde Åben 2015, censureret udstilling – vundet 1.pris
  • Kulturarkaden i Vordingborg 2013 – 2017, sammen med Hans Christian Rylanders maleskole

Fotos fra da jeg vandt 1. pris ved Roskilde Åben 2015

Pernille Helleskov Pedersen  2020