header_phelleskovp

Jeg er klassisk tegner. I perioder har jeg arbejdet som illustrator for forskellige magasiner som f.eks. Familiejournalen og Idé Nyt, samt illustreret bogen “Jagtkonger” af Bent Christensen. Sideløbende har jeg udført en del portrætbestillinger.

Jeg er samtidig figurativ maler siden 2012 og var elev på Hans Christian Rylanders malerskole fra 2012 – 18. Jeg arbejdede i akryl nogle år, men gik over til olie i 2020 og maler kun i olie nu.

Jeg er bachelor i kunsthistorie og spansk fra Kbh. Universitet og voksenunderviser fra Danmarks Lærerhøjskole. Det har ført til en del undervisning i tegning og billedkunst på f.eks. Fredensborg daghøjskole, AOF aftenskole og på egne tegnekurser.

UDSTILLINGER

Siden 1995 har jeg deltaget i diverse udstillinger deriblandt:

  • PORTRÆT NU! Nordisk censureret  udstilling på Frederiksborg Slot, Hillerød
  • VK21, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling
  • VK20, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling – vundet 1.pris
  • VK19, Æglageret i Holbæk, censureret udstilling
  •  Roskilde Åben 2018, censureret udstilling
  • Roskilde Åben 2017, censureret udstilling – vundet 1.pris
  • Portalen i Greve, gæsteudstiller, 2016
  • Roskilde Åben 2015, censureret udstilling – vundet 1.pris
  • Kulturarkaden i Vordingborg 2013 – 2017, sammen med Hans Christian Rylanders maleskole

Fotos fra da jeg vandt 1. pris på Æglageret 2020

Pernille Helleskov Pedersen  2020